Medicinsk Kompendium Lommebog 4. udg. - inklusive e-bog

Vis stort billede
Medicinsk Kompendium Lommebog 4. udg. - inklusive e-bog

699,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Medicinsk Kompendium Lommebog udkommer i 4. udgave. Med denne udgave følger en e-bogsudgave. Ideen er, at pakken Medicinsk Kompendium, Lommebogen og e-bogen tilsammen er et hele, hvis dele gensidigt giver læseren hjælp til at navigere i det store internmedicinske stofområde. Medicinsk Kompendium Lommebog og e-bog giver en hurtig og nem adgang til kerneområder vedrørende diagnostik og behandling af de almindeligst forekommende sygdomme og giver lægen direkte tilgængelig paratviden ved hver patientkontakt. Den medicinske student får desuden et kortfattet samlet overblik over, hvad den interne medicin indeholder.

Lommebogen og e-bogen er et supplement til 17. udgave af Medicinsk Kompendium. Samtlige kapitler er revideret og flere er omskrevne af nye forfattere.

Lommebogen henvender sig dels til den medicinske student, der har brug for en oversigt over internmedicinske sygdomsbilleder med mulighed for efterfølgende fordybelse - og dels til lægen, der i sit daglige kliniske arbejde har brug for at supplere sin paratviden. Det er redaktionens håb, at det komplette Medicinsk Kompendium dels kan give læseren netop den information, der er brug for i den givne kliniske situation, og dels vil give en dybere forståelse af intern medicin - og således fremme begge slags viden omtalt i Lommebogens motto.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ove Schaffalitzky de Muckadell / Hendrik Vilstrup / Stig Haunsø
Sideantal: 712
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 110 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2010
Oplagsdato: 08 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717041318

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk

Medicinsk Kompendium Lommebog 4. udg. - inklusive e-bog Nyt Nordisk Forlag