Med små skridt

Vis stort billede Tilføj
Med små skridt

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad vil det sige at have en depression? Bliver man rask igen? Hvordan får man lysten til livet igen? Det var spørgsmål, Inge Madsen stillede sig selv, da hun led af sygdommen. Desværre manglede hun bøger, der fortalte om emnet – og energi til at søge efter den viden, der allerede var. Derfor besluttede hun sig for at skrive en bog, der indeholdt det, man har brug for at vide, når man er gået ned med stress eller er blevet depressiv.

Med små skridt er en håndbog til dem, der er ramt af depression, og deres pårørende.

Inge Madsen har ønsket at komme rundt om alle aspekter, der kan hjælpe den depressionsramte, således at man ikke behøver at finde anden litteratur.

Bogens første del beskriver via 12 cases, hvordan det føles at have stress eller en depression. Det er en række meget forskellige, ærlige og åbne beretninger, der viser, hvordan helt almindelige mennesker pludselig kan blive syge.

Dette efterfølges af en medicinsk vinkel, hvor læger og andre eksperter udtaler sig om sygdommene. Her er blandt andet interview med professor og depressionsforsker Poul Videbech og et interview med speciallæge i arbejdsmedicin og stressforsker Bo Netterstrøm.

Desuden indeholder bogen en stresstest og en depressionstest, så den enkelte selv kan teste sig.

Bogens tredje del handler om at se fremad: hvordan man kan blive rask, hvad man selv kan gøre, og hvordan man kan forebygge stress og depression.

Til bogen hører også en cd med afslapningsøvelser og en guidet meditationsøvelse.

Inge Madsen har arbejdet med kommunikation og markedsføring i mere end 20 år. I dag arbejder hun som coach og underviser i eget regi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Madsen .
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 614 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2009
Oplagsdato: 06 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878014

Udgivelsesår

2009