Med hjernen i behold - Kognition, træning og seniorkompetencer

Vis stort billede Tilføj
Med hjernen i behold - Kognition, træning og seniorkompetencer

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan kan forstanden fortsat vokse - når vores hjerne biologisk set skrumper med årene? Dette paradoks forklarer læge og aldringsforsker Henning Kirki Med hjernen i beholdmed en grundig gennemgang af nyeste psykologiske forskning og hjerneforskning.
Hjernen er et livslangt byggeprojekt. I takt med vores udvikling, uddannelse og fortsatte læring bygger vi til, river ned og bygger om. Det hele afhænger af, hvad vi bruger hovedet (og resten af kroppen) til.
Opskriften på særlige seniorkompetencer ligger således i, hvordan vi styrer byggeprojektet i vores hjerne. Den fysiske form spiller en stor rolle, og herudover drejer det sig om varierede oplevelser og udfordringer med mennesker, sprog, problemløsning, fingerfærdighed, bevægelse og musik som vigtige ingredienser. Bogen giver også gode ideer til praktisk brug.
For læsere med indsigt i psykologi, gerontologi og hjerneforskning vil der være spændende nyt fra forskningen at hente i denne bog. Og for alle læsere - med både hjerne og nysgerrighed i behold - vil der være gode råd, udfordrende mellemregninger samt en oplevelse af styrket selvværd!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Kirk
Sideantal: 231
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 140 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2008
Oplagsdato: 06 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750035589

Sprog

Dansk

Med hjernen i behold - Kognition, træning og seniorkompetencer Akademisk