Manifestation 101

Vis stort billede Tilføj
Manifestation 101

312,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Manifestation er en naturlig proces, som kører 24/7/365. Siden det sekund din sjæl blev skabt har du bidraget aktivt til skabelsen af den virkelighed som du oplever. Manifestation betyder ’virkeliggørelse’. I denne forstand så vil dine mest dominerende tanker, handlinger og følelser virkeliggøres i form af den virkelighed og liv som du oplever.
Hvis du er utilfreds med det liv du har lige nu, hvis du gerne vil have at noget skal ændres eller hvis du har et mål/drøm som du gerne vil opnå, så har du alle mulighederne for få det til at lade sig gøre. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan din nuværende situation er kontra dit ønske. Det eneste der betyder noget er, hvorvidt DU er parat til at lave den nødvendige forandring der skal til, for at få de resultater som både du og din sjæl længdes efter.
For at få succes med denne bog kræver det, at du:
• Tager ansvar for din nuværende situation.
• Tager ansvar for dit liv.
• Laver de nødvendige forandringer.
• Indtager førersædet i dit liv.
• Bliver bevidst omkring dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger.
• Prøver nye måder at forholde dig til tingene på.
• Tør stråle i Kærlighedens Kraft
• Er klar til at gøre det arbejde, som enhver træningsproces kræver.
• Ændre eller fjerner de ting i dit liv, som ikke længere bidrager positivt til din proces.
• SAMARBEJDER aktivt med Universet igennem klokkeklare intentioner, bevidste handlinger og sørger for du vibrerer på højst mulige energifrekvens hele tiden.
Denne bog er altså ikke til dig, som ønsker magisk og hurtige fix-it løsninger. Det er ingen tvivl om, at Manifestation 101 er en stor investering i dig selv, dit liv, din fremtid og i dine mål og ambitioner. Det kræver du sætter dig ned og studere det materiale som du får i den bog og indfører det i dit liv, og lever dit liv med bevidsthed og forståelse for samarbejdet mellem dig og Universet.
Hvis du lader det kører på auto-pilot, lader tilfældighederne råde og lade omverden påvirke dine tanker og følelser, så vil du skabe en lavine af tilfældige og uønskede manifestationer. Du manifestere hele tiden, uanset om du er bevidst om det eller ej. Manifestation tager dig tilbage i førersædet af dit liv, så du kan skabe de resultater.
Succesfulde Manifestationer handler i bund og grund om, at tage ansvar for dit eget liv og være bevidst omkring dine mest dominerende tanker, handlinger og følelser.
Manifestation 101 består af 8 modulerr:
Modul 1: Introduktion til Manifestation 101 – Her lærer du det helt grundlæggende, som er nødvendigt inden du kaster dig ud i bevidste Manifestationer. Her taler vi om:
a. Dit Ansvar
b. Klokkeklare Intentioner
c. Tålmodighed
d. Blokeringer
e. Din Indre Manifestation Goddess
Modul 2: Drivkraften – Her går vi i dybden med Drivkraften bag din Manifestation. Vi kigger på, hvad det er som driver dig til at virkeliggøre den drøm/mål/ønske som du har. Her taler vi om:
a. Tanken
b. Følelserne
c. Handlingen
d. Passionen
e. Det Materielle
Modul 3: Energifrekvenser – Dette emne er ofte meget overset i traditionel undervisning i Manifestation og/eller Loven om Tiltrækning. Dette er nøglen til de store, magiske og fantastiske Manifestationer. Vi kigger på:
a. Hvorfor bevidstheden om din egen Energifrekvens er SUPER VIGTIG for din Manifestation.
b. TEST: Lytter du mest til dit Ego eller dit Hjerte?
c. Frygtbaserede Energi og deres konsekvenser for din Manifestation
d. Kærlighedens Kraft, og hvordan den hjælper dig med din Manifestation.
Modul 4: Manifestation Principper – I dette modul åbner vi op for den Hermetiske Lærdom og træder ind i verden med hellig visdom, som giver en forståelse af, hvordan det mentale samarbejder med Universet. Vi kigger på:
a. De 7 Hellige Manifestation Principper
b. Mental Alky

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sabrina Jensen
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originaltitel: Manifestation 101
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 2
Udgiver: The Magic Life
Udgivelsesdato: 03 Dec 2015
Oplagsdato: 03 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740913897

Sprog

Dansk