Mænds seksuelle puls

Vis stort billede
Mænds seksuelle puls

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvert sekund døgnet rundt producerer vores krop energi. Seksuel energi. Denne energi og vitalitet er livets puls. Livsglæde og et godt helbred hænger sammen med god sex, ja, med elskov.
I Mænds seksuelle puls får det stærke køn enkle angivelser på, hvordan kroppens energiressourcer kan bruges til at forøge den seksuelle nydelse og på et dybere plan føre til et bedre helbred. Enkelt og alligevel nuanceret og med megen humor beskrives, hvordan mænd kan forøge og udvide deres evne til at få orgasme og bruge disse nydelser og den øgede seksuelle energi som et grundlag for glæde og vitalitet.
En central pointe er, at orgasme og ejakulation er to forskellige - to adskilte - ting, hvad der kan være grundlag for uanede muligheder. Bogen henvender sig både til hetero- og homoseksuelle, både til mænd med og uden en partner - og til ung som gammel, da det beskrives, hvordan den seksuelle energi kan øges med årene.
Mænds seksuelle puls er resultatet af mødet mellem østens visdom og Vestens videnskab og af mødet mellem de to køn. Mantak Chia er taoistisk mester, hans indsigter suppleres med en kinesisk kvindes og en kvindelig, vestlig læges bidrag.
Mænds seksuelle puls er en ny udgave af en af seksualvidenskabens klassikere: Den multiorgastiske mand (1999) - nu i nyt spændende omslag og med revideret forord af oversætteren Hugo Hørlych Karlsen.
Se også Kvinders seksuelle puls.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mantak Chia / Douglas Abrams Arava
Sideantal: 252
Sprog: Dansk
Forord af: Hugo Hørlych Karlsen og Petra Vestergaard Pedersen
Kommenteret af: 42605, Hugo Hørlych Karlsen og Petra Vestergaard Pedersen
Originaltitel: The multi-orgasmic man
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hugo Hørlych Karlsen og Petra Vestergaard Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hovedland
Bredde: 175 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 486 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2012
Oplagsdato: 16 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770703536

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk