Mænd der mister - Otte personlige historier om at miste sin kæreste til kræft

Vis stort billede
Mænd der mister - Otte personlige historier om at miste sin kæreste til kræft

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog handler om mænd og følelser. Om kærlighed, tab, sorg. Om krise og meningsløshed. Om at miste den, man elsker. Og om at finde vejen videre i livet – eller tilbage til livet, om man vil.

I sommeren 2012 mistede Mads Christoffersen sin kone gennem 26 år, forfatteren og feministen Suzanne Giese. Suzanne døde af kræft, og Mads blev kastet ud i et følelsesmæssigt kaos, der var svært at navigere i. Han kontaktede en række andre mænd, der også havde mistet deres kone eller kæreste til kræft. Det blev til en række stærke, sindsoprivende og hudløst ærlige samtaler – mand og mand imellem – om livet før, under og efter tabet. Det er disse samtaler, man kan læse i denne bog, som Mads manglede, da han lige havde mistet Suzanne.

MÆND DER MISTER rummer otte mænds beretninger fra deres livs værste krise. De er alle erhvervsaktive, har børn og har mistet deres ledsager til kræftsygdomme. De fortæller om, hvordan man håndterer de svære følelser, man normalt ikke taler åbent om som mand. Hvordan man takler at være familiens stærke overhoved og samtidig bange og skrøbelig. Bogens efterskrift giver ideer til, hvordan man kan komme videre, hvis man er fanget i sorgens mørke.

MÆND DER MISTER henvender sig til mænd, der har mistet, og til familie, venner og andre, der er tæt på. Bogen kan også læses af fagfolk, der arbejder med mænd i krise.

Bogens overskud går til Suzanne Gieses Mindelegat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Christoffersen
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Forord af: Svend Aage Madsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 13 Jun 2016
Oplagsdato: 13 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771584547

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mænd der mister - Otte personlige historier om at miste sin kæreste til kræft Dansk Psykologisk Forlag