Lys bag døden - Engle og syner, hjertestop, hjerneskade

Vis stort billede
Lys bag døden - Engle og syner, hjertestop, hjerneskade

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En bog om nær-død-oplevelser - i en kristen forståelse.
En operation var skyld i, at forfatteren fik hjertestop og oplevede en nær-død-oplevelse. Beskrivelsen af denne er overordentlig smuk og fængslende og adskiller sig fra andre ved sin næsten Augustin'ske bekendelse.
Med hjertestoppet fulgte også en svær hjerneskade, der bl.a. har betydet tab af tale- og læseevnen. Stort set uden hjælp har forfatteren kæmpet sig tilbage til livet gennem systematisk træning af ordforståelse og tale.
Siden bogen udkom første gang i 1992 er der sket en holdningsændring i forhold til den åndelige side af menneskelivet. Dette har forfatteren indarbejdet i denne 2. udgave. I slutreplikken skriver forfatteren om det: Nu er det ikke kun New Age-bevægelsen, som beskæftiger sig med de usynlige aspekter af tilværelsen; men også inden for kirken er der kommet et mere naturligt og åbent rum, hvor endog engle kan færdes friere. Tidligere havde man på fornemmelsen, at de toneangivende teologer nærmest havde sat englene på pension. Man nøjedes med at tage dem frem fra skuffen og lufte dem ved juletid sammen med højtidens øvrige pynt, nærmest som et morsomt middelalderlevn, en folkelig tradition fra mindre oplyste tider. Men i løbet af halvfemserne er tendensen blevet en anden. Ordet skytsengel afføder ikke længere et latterudbrud, og selv børn tages alvorligt, når de fortæller om engle, de har set.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Mørch-Nielsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Eksistensen
Bredde: 118 mm
Højde: 186 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 175 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741000169

Udgivelsesår

1993

Sprog

Dansk

Lys bag døden - Engle og syner, hjertestop, hjerneskade Eksistensen