Lykkelig visdom - at favne forandring og finde frihed

Vis stort billede
Lykkelig visdom - at favne forandring og finde frihed

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fra buddhismens femogtyvehundrede års gamle perspektiv kan enhver tidsalder beskrives som ‘angstens tidsalder’. Den angst, vi mærker nu, har været del af det menneskelige vilkår i århundreder. Vi reagerer almindeligvis over for dette grundlæggende ubehag og over for de forstyrrende følelser, der optræder i dets kølvand, på to forskellige måder: Vi forsøger at flygte eller vi bukker under. Begge veje ender ofte med at skabe flere komplikationer og problemer i vores tilværelse.
Buddhismen tilbyder en tredje mulighed. Vi kan betragte de forstyrrende følelser, og andre problemer, vi oplever i vores tilværelse, som et sprængbræt til frihed. Frem for at afvise dem eller overgive os til dem, kan vi nærme os dem og gennemarbejde dem, så vi når frem til en ægte erfaring med vores iboende visdom, tillid, klarhed og glæde.
“Hvordan anvender jeg en sådan fremgangsmåde?” spørger mange. “Hvordan forbinder jeg mit liv med denne vej?”
På mange måder er ‘Visdom med glæde ‘et svar på disse spørgsmål og en praktisk håndbog i, hvordan indsigt og buddhistisk praksis anvendes i forhold til hverdagslivets udfordringer.
Bogen henvender sig også til dem, der måske ikke i øjeblikket oplever problemer eller vanskeligheder – dem, der er tilfredse, og hvis liv udvikler sig ganske lykkeligt. Når det gælder disse heldige mennesker, tjener bogen som en undersøgelse af tilværelsens grundvilkår set fra et buddhistisk perspektiv. Den kan vise sig nyttig som et udgangspunkt for at opdage og udvikle et potentiale, som de måske end ikke er sig bevidst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yongey Mingyur Rinpoche
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: Joyful Wisdom
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Stephen S. Mathiasen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 378 g
Serie: Lotus-bøger
Udgivelsesdato: 17 Jan 2016
Oplagsdato: 17 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771290004

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Lykkelig visdom - at favne forandring og finde frihed Klim