Livtag med livet

Vis stort billede
Livtag med livet

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ca. en million danskere lever med en kronisk sygdom. Livtag med livet beskriver de konsekvenser, en kronisk sygdom har for både den sygdomsramte og familien.

Livtag med livet kommer rundt om størstedelen af de aspekter, en kronisk syg og de pårørende gennemlever. Ofte er en kronisk sygdom også en usynlig sygdom, og det er derfor ikke altid lige let for omverdenen at forstå, at selvom sygdommen ikke kan ses, kan det stadig godt gøre ondt.

Kroniske sygdomme kan f.eks. være p sykiske sygdomme som angst, depression og skizofreni, spiseforstyrrelser, misbrug, kroniske smertetilstande, leddegigt, sukkersyge og uforklarlig træthed.

Gennem syv patienthistorier, gode råd til pårørende og kapitler om årsager til kronisk sygdom, usynlige lidelser, kriser, tro, behandlingsløsninger med mere fortæller Inge Møllehave, hvordan man kan komme videre og lette sit liv – få et godt liv – trods sygdommen.

Bogen fortæller, hvad man selv kan gøre, og hvor man kan hente hjælp. Og ikke mindst hvad de pårørende kan gøre for at hjælpe og forstå. Inge Møllehave har med indlevelse beskrevet enhver detalje, lige fra de store værdier, det religiøse og det kreative til det praktiske med forsikringer, hjælpemidler og meget mere.

Formand for PsykiatriFonden, dr.med. Jes Gerlach, har skrevet bogens forord, og bogen indeholder også bidrag fra psykolog Tove Winther Kvist og sognepræst og forfatter Poul Joachim Stender.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Møllehave
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 19 Dec 2009
Oplagsdato: 19 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878120

Udgivelsesår

2010