Livsfilosofi der helbreder - historier om en ny lægevidenskab

Vis stort billede Tilføj
Livsfilosofi der helbreder - historier om en ny lægevidenskab

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvis vi ønsker livskvalitet og et godt helbred, må vi også sørge for at have en personlig livsfilosofi, der understøtter livet og ikke nedbryder det. Læger og hospitaler kan hjælpe os over akutte sygdomme, men kun med konstruktive livsholdninger kan vi holde os raske i det lange løb.
Lægen og livskvalitetsforskeren Søren Ventegodtfortæller om sammenhængen mellem stof, liv og bevidsthed ud fra personlige historier fra sit liv og sine rejser. Han beretter om en samtale med Dalai Lama og fysikeren Holger Bech Nielsen, om stuegang hos de stolte hjertelæger og deres triste og kærlighedsforsømte patienter, om at være druknedøden nær i en storm på Det indiske Ocean, om cellernes indbyrdes samtale og en firewalking der gav vabler, om sine egne erfaringer med at gå i psykoterapi og kropsterapi, om kvantefysik og bevidsthed og et videnskabeligt møde om livets spontane orden. Alt sammen brikker til en ny bevidsthedsorienteret sygdomsmodel.
En række exceptionelle sygehistorier fortæller om patienter, der er kommet sig over alvorlig sygdom gennem ny indsigt og nyt liv.
Kuren "Livskvalitet og sundhed - Helbred dig selv" kombinerer undervisning i livsfilosofi med følelsesforløsende psykoterapi og en kropsterapi, der løser kroppens spændinger. Bogen rapporterer de første lovende resultater herfra og giver forfatterens vision om et nyt Sundhedshospital, der skal forebygge sygdom hos mennesker med en helbredstruende lav livskvalitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Ventegodt
Sideantal: 318
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forskningscentret
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 626 g
Udgivelsesdato: 18 Oct 1999
Oplagsdato: 18 Oct 1999
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790190309

Sprog

Dansk

Livsfilosofi der helbreder - historier om en ny lægevidenskab Forskningscentret