Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv

Vis stort billede
Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tag med Sisse Fisker på jagt efter opskriften på et langt, lykkeligt liv uden sygdom. I "Livets opskrift" får du en guide til sundere valg og større livskvalitet. Det handler ikke kun om mad og motion, men også om søvn, meditation, passion, gavmildhed, taknemmelighed og dine sociale relationer.

Sisse Fisker er rejst i sporene på et forskerteam, som har fundet fem "blue zones", hvor folk lever længere end andre steder i verden og samtidig har en meget høj livskvalitet. Hjemme i Danmark har hun samlet videnskabelige facts fra rejserne og fra danske eksperter som Peter Qvortrup Geisling, Christian Stadil og Sofia Manning.

Livets opskrift er personlig bog om sundhed baseret på både forskning og personlige oplevelser. For Sisse Fisker blev spørgsmålet om et godt liv meget aktuelt, da hun pludselig må sygemeldes i flere måneder. Hun har altid arbejdet meget, været superaktiv og har ikke behøvet skænke sit helbred en tanke. Da hun får konstateret en kronisk ryglidelse, som betyder at hun ikke kan leve som før, er der andre ting, der bliver vigtigere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sisse Fisker
Sideantal: 297
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 155 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 720 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711463406

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv Lindhardt Og Ringhof