Livets afslutning - behandling, pleje og omsorg

Vis stort billede
Livets afslutning - behandling, pleje og omsorg

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At arbejde med alvorligt syge og døende mennesker kan være meget givende og meningsfuldt. Men det er tillige udfordrende og kræver høj grad af faglighed og medmenneskelighed.

''Livets afslutning' giver gode bud på, hvordan man kan give en god og værdig omsorg, pleje og behandling af alvorligt syge og døende mennesker.
Bogen handler både om den fysiske pleje og den åndelige omsorg, der gerne skal gå hånd i hånd. Med afsnit om fx alderdommens tab, fysiske og psykiske symptomer og behandling, kommunikation med den syge og de pårørende og åndelig omsorg giver bogen både baggrundsviden og mange konkrete råd og anvisninger til arbejdet med syge og døende. Gennem bogen er der en gennemgående case, hvor vi følger Karen og hendes familie på vej til døden samt social- og sundhedsassistenten Hanne, der er Karens kontaktperson gennem hele forløbet. På den måde konkretiseres emnet.'Livets afslutning' henvender sig til alle, der arbejder med alvorligt syge og døende, fx på plejecentre, i hjemmeplejen og i andre palliative enheder. Bogen er blevet til som led i projekt 'Livets afslutning' på Diakonissestiftelsen, hvor plejepersonalet på tre plejehjem gennem et par år er blevet undervist i palliativ pleje. Formålet har været at styrke plejepersonalets kompetencer inden for pleje og omsorg til mennesker, der befinder sig i livets slutfase.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rita Nielsen
Sideantal: 86
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 280 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179688

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Livets afslutning - behandling, pleje og omsorg Unitas Forlag