Livet tæt på - at være pårørende til et menneske med borderline eller psykopati

Vis stort billede Tilføj
Livet tæt på - at være pårørende til et menneske med borderline eller psykopati

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er en livsopgave at leve tæt på et menneske med borderline eller psykopati. Herhjemme er der ca. 100.000 mennesker i hver gruppe, så vi vil alle møde det på et eller andet tidspunkt.
Hverdagen er ustabil og uforudsigelig for pårørende til mennesker med psykopati eller borderline, og den kan være præget af trusler, psykisk pres og i nogle tilfælde vold. Mange går med problemerne i stilhed. Man skilter ikke med, at man har en voldelig mand eller en ustabil datter med borderline.
Omgivelserne ser kun glimtvis den udnyttende adfærd eller den uforståelige impulsivitet. Utryghed og smerte i årevis giver pårørende varige sår på sjælen. Viden, åbenhed og forståelse er med til at forebygge og støtte.
I bogen træder otte pårørende frem med deres personlige historier, der giver læseren et klart indtryk af livet tæt på en person med borderline eller psykopati. Nogle af landets førende eksperter på området forklarer, hvad psykopati og borderline er, beskriver udbredelse, årsager og behandlingsmuligheder og giver gode råd til, hvordan man skal forholde sig, hvis man er tæt på en person med borderline eller psykopati, enten fagligt eller privat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Skadhede
Sideantal: 189
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Psykiatrifonden
Bredde: 145 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 22 Apr 2008
Oplagsdato: 22 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420635

Sprog

Dansk

Livet tæt på - at være pårørende til et menneske med borderline eller psykopati Psykiatrifonden