Livet i din hånd

Vis stort billede
Livet i din hånd

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Fra forfatterens forord i bogen:
Interessen for håndlæsning er stadigt stigende. Det giver behov for flere oplysninger ikke blot om de traditionelle teorier, men også de praktiske erfaringer, man som håndlæser opnår i dag. Håndbogen kombinerer således tidligere tiders empiriske viden, som endnu i dag har sin gyldighed samt de erfaringer, jeg har opnået gennem mange års beskæftigelse med emnet. Håndbogen tager hovedsageligt sigte på, at læsere uden baggrund kan opnå en viden om kunsten at læse i hænder. Tolkningen af hænderne bør tjene som redskab til forståelse af menneskets indre natur for at fremme harmonien i det enkelte menneske gennem større og større forståelse. Teorien om, at menneskets indre univers er et billede af det ydre univers, giver den sokratiske tolkning af ’kend dig selv’. Disse ord stod over indgangen til templet i Delfi, og det har min bog mange eksempler på. Bogen supplerer også med helt nyt stof om, hvordan hændernes linjer og mønstre skal tolkes. På den måde kan ikke kun nybegynderen, men også den kyndige håndlæser, få meget ud af de kommende siders læsning.Det nye, jeg har fundet frem til gennem mine erfaringer og forskning i hænder, er følgende:
Hvordan chakraer ses i hænderne og dermed bestemte energimønstre. Hvordan mor og far ses i hænderne, og om der er direkte eller indirekte bindinger. Hvordan seksualiteten ses i hænderne, og hvordan den kommer til udtryk i livet. Hvordan karrieren ses i hånden. Hvordan personlige udviklingsmuligheder også er aflejret i hånden.
Endvidere har jeg gentolket det ældre stof om håndlæsning, så det passer ind i nutidens kontekst. Menneskets sociale og psykologiske virkelighed har ændret sig og ændrer sig hele tiden. Derfor er det ældre stof gentolket, så det passer med det moderne menneskes virkelighed.
Et eksempel: I gamle dage stod livslinjen for livslængde, mens den nu om stunder mere står for livskvalitet.
I Biblen er håndlæsning omtalt i Det Gamle Testamente blandt andet i Ordsprogenes Bog, kapitel 3,16: ” En række af dage er i dens højre hånd, i dens venstre rigdom og ære

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Veetman Kalsmose
Sprog: Dansk
Forord af: Lars Muhl
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 214 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2011
Oplagsdato: 18 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500182

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk