Levende Visdom - Esoterisk Spiritualitet

Vis stort billede
Levende Visdom - Esoterisk Spiritualitet

579,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
" Levende Visdom " er Søren Hauges esoteriske hovedværk og resultatet af mere end 25 års undervisning i den spirituelle visdom. Bogen rummer en komplet indføring i den moderne esoteriske lære, -en spirituel psykologi, en livsfilosofi og en vejledning til spirituel praksis. Perspektiverne er gigantiske og emnerne omfattende, men fremstillingen er i øjenhøjde og med en altid nærværende bevidsthed om at visdom er levende og derfor i fortsat bevægelse og udfoldelse. tradition og fornyelse hænger sammen.
Første del har overskriften Kosmos og Menneske . Her skabes den filosofiske ramme og mennesket sættes ind i den større sammenhæng som et åndeligt væsen i udvikling. De fremlagte emner giver udsyn og sætter scenen for forståelsen af os selv i kosmisk perspektiv.
Anden del hedder Bevidsthed og Udvikling og sætter direkte fokus på opvågning til vores højere muligheder, den opdagelsesrejse vi alle er på. Fokus er psykologisk og hvert kapitel i denne del slutter med forslag til praktiske øvelser.
Tredje del hedder Ånd og Samfund og sætter vores udvikling og opvågning ind i den kollektive helhed. De to første deles filosofiske og psykologiske vinkler rettes mod at praktisere visdom og medfølelse og tage del i tidens åndelige renæssance.Bogen er rigt illustreret med diagrammer og billeder, heriblandt sjældne kunstværker, der vises for første gang i bogform.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Hauge
Sideantal: 800
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 193 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 54 mm
Vægt: 1743 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2016
Oplagsdato: 02 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500670

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Levende Visdom - Esoterisk Spiritualitet Lemuel Books