Leve af lys - en udfordring for det materialistiske verdensbillede

Leve af lys - en udfordring for det materialistiske verdensbillede Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det kan ikke lade sig gøre at leve uden at spise, siger snusfornuften, vores verdensbillede og naturvidenskaben.
Ikke desto mindre har Dorset gjort det. Og mange andre før og efter ham. Ikke kun i dage eller uger men i måneds-, ja i årevis.
Rolf Dorset fulgte to gange i 2007 forskriften for omstilling til lysnæring. I første omgang levede han 86 døgn uden at indtage føde overhovedet og overskred således den længst varende sultestrejke med et par uger. I anden omgang varede forsøget 52 dage. Begge gange i fuld arbejdsmæssig vigør både med hensyn til fysisk og intellektuelt arbejde. Lige så forbløffende var det, at han ved begge forsøg igennem de første syv døgn heller ikke drak. Ikke så meget som en dråbe.
På baggrund af sine såvel positive som negative erfaringer forsøger Dorset i Leve af Lys at opklare lysnæringens gåde, som er uløselig for naturvidenskaben, der følgelig lader, som om den ikke eksisterer.
Inden for naturvidenskabens materialistiske forståelsesramme er det vitterlig ikke forklarligt. Men forklaringer findes, for eksempel hos ingen ringere end den moderne naturvidenskabs grundlægger Isaac Newton, og senere inden for den såkaldt spiritualistiske verdensopfattelse, der sætter lysnæring ind i en kosmisk sammenhæng. Dorset henviser bl.a. til Rudolf Steiner (1861-1925).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Rolf Dorset
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bogan / Hovedland
Udgivelsesdato: 16 Apr 2008
Oplagsdato: 16 Apr 2008
Varefakta
Reference

b-9788774664918

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Leve af lys - en udfordring for det materialistiske verdensbillede Bogan / Hovedland