Legende nærvær - Samvær og samspil - møder og muligheder

Vis stort billede Tilføj
Legende nærvær - Samvær og samspil - møder og muligheder

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

En bog om empati og indlevelse i børns livsverden.
Glem alle forestillinger om hvordan en fagbog skal være. I Legende nærvær har Margareta Öhman og Widar Aspeli skabt en ny form.
Gennem små kommenterede skønlitterære iagttagelser og fortællinger, som væves ind i hinanden direkte og indirekte - fortæller forfatterne om pædagogen Eva og hendes møde med børnene i en børnehave og herigennem illustrerer de hvad de mener, når de taler om legende nærvær om empati og indlevelse i børns livsverden.
De små prosastykker fortælles ud fra henholdsvis barnets og pædagogens perspektiv og bibringer læseren en følelsesmæssig oplevelse, der lægger op til refleksion - i personalegruppen og hos den enkelte pædagog i vuggestuen og børnehaven.
Prosastykkerne bliver løbende kommenteret af forfatterne, som sammenligner pædagogens legende nærvær og samspil blandt børnene med den lydhøre jazzmusiker, som improviserer i samspillet med sit orkester.
Widar Aspeli er norsk pædagog og forfatter. Han har skrevet en række børne- og ungdomsbøger og fagbøger og er medforfatter til flere, blandt andet "Den magiske barnehagen".
Margareta Öhman er svensk psykolog og har bred erfaring både fra børnehaver og skoler. Hun har været specielt optaget af leg- og empatiudvikling, og har skrevet bogen "Empati gennem leg og sprog".

Forfatterne om bogen:
- "Vi forsøger at favne det, som sker i og mellem mennesker, som er tæt på legen. Vi håber, at oplevelsen ved at møde denne fortælling gør, at du kommer tættere på det uforklarlige, tættere på det, som kan forløse evnen til at mødes og evnen til at lege.
Med denne bog vil vi give dig og dine kolleger en åbning til diskussion og videre arbejde inden for et område, som engagerer mange. I kan lege med mulighederne, sådan som vi gør".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aspeli Widar / Öhman Margareta
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Wiborg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Børn & Unge
Bredde: 149 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 274 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2002
Oplagsdato: 19 Jun 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789780955

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

Legende nærvær - Samvær og samspil - møder og muligheder Børn & Unge