Kvinder - Fit, feminine og fantastiske

Vis stort billede
Kvinder - Fit, feminine og fantastiske

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
KVINDER – fit, feminine & fantastiskeer en bog til ganske almindelige kvinder, der har lyst til at skabe forandring og lægge deres livsstil om, men som har brug for råd, vejledning, ærlighed og inspiration.
Bogen henvender sig til kvinder i alle aldre og til kvinder med forskellige mål og drømme. Derfor vender bogen også mange forskellige emner. Fra de mere åbenlyse som kost, træning og meditation, til emner som søvn, alkohol og klimakterie og disse faktorers påvirkning på kropsvægt, hormonbalance og præstationsniveau.
Bogen indeholder desuden et afsnit om, hvad du særligt bør fokusere på i forhold til træning og kost, hvis du har rundet de 50.Du får i bogen mulighed for at følge tre forskellige kvinders forløb og livsstilsændring. Fra småbørnsmoderen og teenagemoderen med moderate mål, til kvinden med et mere ekstremt mål om at stille op i en fitnesskonkurrence.
Du kan læse om de tre kvinders tanker og motivationsgrunde inden forløbet og deres evaluering efterfølgende.
Bogen indeholder også interview med Lotte Paarup, Marianne Palm, Huong Le Nguyen og Fenja Choleva, som alle i en lang årrække på hver deres måde har arbejdet professionelt med livsstilsoptimering.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Bremann
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 190 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 24 Feb 2016
Oplagsdato: 24 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606034

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk