Kvinde kend din krop

Vis stort billede Tilføj
Kvinde kend din krop

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kvinde kend din krop den mest åbenlyse klassiker i dansk kvindelitteratur udkommer hermed for femte gang. Fuldstændig nyskrevet og med helt nyt fotomateriale. Håndbogen skrevet af kvinder og for kvinder i alle aldre udkom første gang i 1975 og derefter i nye udgaver hvert tiår: 1983 1992 og senest 2001 og alle forskellige. Den historie fortælles udførligt i den nye udgaves efterskrift. Her findes også et svar på spørgsmålet: Og hvorfor så en ny femte udgave?

Er al den kussesnak ikke lidt forældet her midt i en pornotid? I dag kan alle og enhver jo google sig frem til gonoré-symptomer eller fordele og ulemper ved at smide 20.000 kroner efter en kønslæbe-reduktion? Ligestillingsdebatten i disse år drejer sig desuden mere om kvoter barsel topchefer ligeløn tabermænd og magtforhold end om krop selvværd bevidstgørelse solidaritet sex familie og følelser.

Men denne femte udgave af Kvinde kend din krop tager kroppen tilbage. Denne smukke runde bløde fødende blødende kvindekrop. Så fuld af liv så forskellig fra kvinde til kvinde og alligevel har kvinder jo nogle lighedstræk som ikke fornægter sig. På tværs af generationer på tværs af årtier. Kvinde kend din krop s fornemmeste opgave er stadig at oplyse kvinder. At hive masken af løgnen om kvindekroppen og vise diversiteten inde bagved.

Når unge kvinder i dag mere end nogensinde visuelt bombarderes fra vugge til grav med billeder af hvordan kvindekroppen absolut må og skal se ud plukket barberet kontrolleret pumpet udsultet suget ud spændt ind strammet op farvelagt retoucheret reduceret unuanceret mainstreamet prissat er det ligeså vigtigt som da den første flok kvinder midt i 70 erne satte sig sammen og skrev sandheden om kvindekroppen. Så det bliver fortalt. Igen og igen. Kvinden er kroppen. Kroppen er kvinden. Kend hende her.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 5
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 886 g
Udgivelsesdato: 27 Nov 2013
Oplagsdato: 27 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736252

Sprog

Dansk