Kvantitative forskningsmetoder i psykologi og tilgrænsende fag - i psykologi og tilgrænsende fag

Vis stort billede
Kvantitative forskningsmetoder i psykologi og tilgrænsende fag - i psykologi og tilgrænsende fag

359,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Kvantitative forskningsmetoderbesvarer de grundlæggende spørgsmål om, hvad en forskningsmetode er, og hvordan der kan opstilles idealer for de naturvidenskabelige empiriske undersøgelser.
Emil Kruuses 6. udgave afspejler, at den kvantitative forskningsmetodologi er under konstant udvikling og forbedring. 5. udgave blev udvidet med et nyt kapitel om eksperimenter med én person. 6. udgave er gennemrevideret og har fået et nyt kapitel om sociometri.
Bogen giver en beskrivelse af videnskabsbegrebet og en definition af forskningsbegrebet, og gennemgår, i teorien og med mange konkrete anvisninger, de kvantitative forskningsmetoders systematik, fejlkilder, tilrettelæggelse og brugbarhed.
Bogen henvender sig primært til studerende i psykologi samt PD-, medicin og sygeplejestuderende, men den er også relevant for færdiguddannede psykologer og andre, der er interesserede i kvantitative undersøgelser. Endelig vil bogen kunne bruges af psykologer, der deltager i videreuddannelsesprogrammer, specialistuddannelser og forskeruddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emil Kruuse
Sideantal: 378
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 6
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 06 Dec 2007
Oplagsdato: 05 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777064630

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Kvantitative forskningsmetoder i psykologi og tilgrænsende fag - i psykologi og tilgrænsende fag Dansk Psykologisk Forlag