Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser - Krav til testning, personvurdering og erklæringer

Vis stort billede
Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser - Krav til testning, personvurdering og erklæringer

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurderingog erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indhold, formål og de måder, de kan anvendes på, præsenteres i bogen.
Bogen præsenterer en metode til at teste og måle, om psykologiske undersøgelser bliver udført med tilstrækkelig kvalitet. Dvs. målrettet kvalitetssikring af arbejdet i de afdelinger i det offentlige, der gennemfører psykologiske undersøgelser (HR, psykiatrien, PPR-kontorerne, neurologiske afdelinger mv.) og i de konsulentfirmaer, der yder erhvervsrettet personvurdering.
Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelserhenvender sig til alle, der interesserede i psykologisk testning og undersøgelser, og til de mange virksomheder og organisationer, der ønsker at sikre kvaliteten i deres arbejde med psykologiske undersøgelser.
Lars Michaelsen er cand.scient.pol. og konsulent i Dansk Psykolog Forening. Han har omfattende erfaring med at arbejde med retningslinjer og standarder og har gennem tiden siddet i forskellige standardiseringsudvalg i Dansk Standard, herunder udvalg for medicinsk informatik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Michaelsen
Sideantal: 263
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hofdamerne / Cecilie von Haffner
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 22 Jun 2016
Oplagsdato: 22 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771583809

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser - Krav til testning, personvurdering og erklæringer Dansk Psykologisk Forlag