Kunsten at gå i høje hæle - kvindens guide til alt

Vis stort billede
Kunsten at gå i høje hæle - kvindens guide til alt

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At have stil kræver tid, tålmodighed, men mest af alt øvelse.
Kunsten at gå i Høje Hælehjælper dig med at bevare stilen, mens du klarer livets udfordringer. Her kan du finde guides til alt fra vin til foundation, fra poker til moderne kunst, kunsten at gå med hat, og hvordan man klarer sig ved strømafbrydelser. Kunsten at gå med Høje Hæleer sjov, overraskende og fyldt med informationer, som vil ændre din tilgang til alt lige fra påklædning til telefonsvarere og ejendomsmæglere.
Kan du både sætte nyt dæk på en bil og sætte gang i en fest? Ved du, hvordan man brænder en cd frem for at brænde maden på? Bugner din altankasse af blomster, og er din iPod fyldt med musik? Ved du, hvordan man får lønforhøjelse? Kan du gå i stiletter, stige ud ad en bil i miniskørt og gå på arbejde efter to timers søvn? Hvis ikke, er det på tide at se din frygt i øjnene og lade Kunsten at gå i Høje Hæleforklare dig det moderne livs mange mysterier.
I arbejdet med Kunsten at gå i Høje Hælehar Morton fået kyndig assistance fra en række eksperter – for eksempel fortæller Manolo Blahnik om valget af den rette sko, Gisele Bündchen afslører, hvordan man ser godt ud på billeder, og Stella McCartney giver gode råd til dit næste besøg hos en skrædder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Morton
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originaltitel: How to walk in high heels
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Susanne Moos, Tao Thykier, Signe Marie Højlund
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Bredde: 156 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 602 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2008
Oplagsdato: 16 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791303661

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Kunsten at gå i høje hæle - kvindens guide til alt Rosenkilde