Kunsten at dele hinanden - en guidebog til den moderne swinger

Vis stort billede
Kunsten at dele hinanden - en guidebog til den moderne swinger

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Der sad vi så – fem halvnøgne frække fyre og en lækker kvinde kun halvt dækket af et lagen. Vi sludrede om alt muligt – sex og også helt uskyldige emner – på førstesalen af en swingerklub en helt almindelig tirsdag aften klokken 23.30. Lyset var dæmpet over den endnu varme og bløde seng, og stemningen i rummet var forventningsfuld. Flere fantasier begyndte langsomt at tage form, og nu var der pludselig ikke langt fra fantasi til virkelighed.

Ditte og Michael Lund lever i et lykkeligt ægteskab. De har kendt hinanden i 15 år og kan med garanti sige, de aldrig har været hinanden utro – heller ikke på trods af de begge gennem de sidste 11 år har dyrket sex med adskillige andre.

I Kunsten at dele hinanden løfter de to forfattere sløret for en ellers hermetisk lukket verden, hvor kun singler og par, der har valgt swingerlivet som et ekstra krydderi på tilværelsen, har adgang. Og de to forfattere fortæller om et ægteskab, hvor respekt og fortrolighed rangerer højt – og hvor ærlighed og tolerance danner et inderligt fundament for at kunne udleve sine seksuelle fantasier – noget alle slags parforhold kan drage nytte af, også selvom de ikke er åbne for at invitere andre med ind i soveværelsets tosomhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Lund / Ditte
Sideantal: 115
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 329 g
Udgivelsesdato: 25 May 2011
Oplagsdato: 25 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792573360

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kunsten at dele hinanden - en guidebog til den moderne swinger Skriveforlaget