Kulturen og det sociale liv - Psykologifagets grundbog

Vis stort billede
Kulturen og det sociale liv - Psykologifagets grundbog

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Globalisering og kultur er nøgleord i dagens samfund. De to begreber betyder også noget for indholdet og arbejdsmåden i skolens undervisning. I psykologi er der mere fokus på den del af faget, som tager udgangspunkt i kulturen og de sociale processer. Denne psykologifagets grundbog til undervisningen på bl.a. ungdomsuddannelserne har et kultur- og socialpsykologisk perspektiv på psykologi.
Bogen er opbygget i to dele:
Basis, der beskæftiger sig med social-, udviklings-, lærings- og personlighedspsykologi samt med kulturens rolle, social konstruktionisme og 'livet i det senmoderne samfund', og
Emner, der omhandler kultur-, medie-, idræts-, sundheds- og arbejdspsykologi samt mennesket som socialt væsen, psykoterapi og et selvstændigt kapitel om psykologiske undersøgelsesmetoder.
Kulturen og det sociale liver en grundbog til ét fag, men er også skrevet med henblik på at perspektivere til andre fag, så den kan bruges i tværfaglig undervisning og som grundlag for den enkelte elevs opgaveskrivning. Den kan læses fra først til slut og på tværs og som emnelæsning. Bogen vil forhåbentlig lægge op til diskussioner og dermed blive en lærebog, som rækker ud over skolefagets begreber og teorier.
Forfattergruppen er anerkendte danske eksperter:
Carsten René Jørgensen, Cathrine Hasse, Preben Bertelsen, Peter Busch-Jensen, Arne Poulsen, Peter Allingham, Reinhard Stelter, Thomas Nielsen, Lars Paludan-Müller, Stig Poulsen og Benny Karpatschof.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming B. Olsen (red.)
Sideantal: 640
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 180 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1601 g
Udgivelsesdato: 24 May 2007
Oplagsdato: 08 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778874856

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Kulturen og det sociale liv - Psykologifagets grundbog Frydenlund