Krystalbørn, Indigobørn & Fremtidens voksne

Krystalbørn, Indigobørn & Fremtidens voksne Forstør

109,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

DENNE BOG ER UDGÅET OG ERSTATTET MED 'BALANCE PÅ ALLE PLANER MED KRYSTAL- & INDIGOENERGIEN' (ISBN 9788792549259), SOM ER UDKOMMET I 2012.
Engang troede mennesker, at Jorden var flad, og sådan var deres ydre verdensbillede, indtil nogen konstaterede, at Jorden i virkeligheden var rund. Verden ændrede sig, troede man, men reelt set var det kun menneskers billede af verden, der ændrede sig, for Jorden havde jo hele tiden været rund.
Nu er Jorden på vej ind i en ny tid, og en ny virkelighed åbner sig i menneskers indre, som hele tiden har været en realitet, men hvor menneskene på Jorden ikke før har været i stand til at opfatte åndsenergien klart og således kunnet handle på den.
Den rene åndsenergi er i øjeblikket ved at invadere Jorden fuldstændig. Ikke som et stærkt blændende lys eller et stort åndsvæsen, der stiger ned fra himlen, men via alle den nye tids børn, som bliver født nu og i de kommende år med den rene åndsenergi fuldt integreret i kroppen.
1995 var året, hvor alle børn blev født med indigoaura. 2012 er året, hvor der udelukkende vil blive født krystalbørn på denne Jord, og fælles for børnene er, at de har nogle ganske anderledes menneskelige karaktertræk med sig fra fødslen end deres forældre og alle tidligere generationer har haft. Forældre, bedsteforældre, børnehaver, skoler, ja hele samfundet står således overfor store udfordringer med hensyn til at skulle opfylde disse nye børns fremtidige behov for bl.a. undervisning og menneskelig udvikling, for hvordan er børnene, og hvilke behov har de - disse fremtidens voksne?

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Anni Sennov
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Good Adventures
Udgivelsesdato: 13 Oct 2004
Oplagsdato: 13 Oct 2004
Varefakta
Reference

b-9788798993209

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Krystalbørn, Indigobørn & Fremtidens voksne Good Adventures