Kropslig intelligens

Vis stort billede Tilføj
Kropslig intelligens

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kropslig intelligens er for enhver, som ønsker at undersøge sine egne livsmønstre ved at dykke ned i sin egen krop. Krop og psyke er hos Kristoffer Glavind Kjær uadskillelige størrelser, og når vi evner at være til stede i kroppen på en afspændt måde, giver det ro, overskud og følelsesmæssig balance, øger vores sundhed og bringer os tættere på lykken. Bogen indeholder en omfattende og lettilgængelig gennemgang af hele kroppen med dertil hørende øvelser.
Kristoffer Glavind Kjær tager kropsterapien op på en velskrevet og instruktiv måde. Et gennemgående træk ved bogen er dens understregning af den indre kropsbevidsthed i et samfund præget af ydre stræben efter succes og materialisme.
Kristoffer Glavind Kjær er uddannet som Body-SDS terapeut af Ole Kåre Føli og Bengt Andersen. Han startede hos Ole Kåre Føli, da han var 10 år gammel, og har således beskæftiget sig med denne massageform i 25 år. Fra 1999-2005 masserede han cykelrytterne ved Tour de France. Kristoffer Glavind Kjær er uddannet socialpsykolog fra RUC og er direktør for firmaet Manuvision.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristoffer Glavind Kjær
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Borgen
Bredde: 161 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 427 g
Udgivelsesdato: 17 Sep 2008
Oplagsdato: 17 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788721030636

Sprog

Dansk