Kroppens hemmelige sprog - Din håndbog til healing og sundhed

Vis stort billede
Kroppens hemmelige sprog - Din håndbog til healing og sundhed

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lær at heale dig selv ved at forstå og arbejde med de bagvedliggende mentale, følelsesmæssige og energetiske årsager til, at vi bliver syge.

Negative overbevisninger og destruktive følelser som vrede, frygt, jalousi og håbløshed holder os fanget og kan gøre os syge. I Kroppens hemmelige sprog viser healeren og forfatteren Inna Segal, hvordan vi forbinder os med kroppens visdom, bruger vores intuition og åbner vores hjerte for at opleve glæde, medfølelse, klarhed, afslapning og kærlighed, og hvordan vi kommer tilbage til en naturlig tilstand af sundhed.

Forfatteren præsenterer ti grundprincipper: Forpligt dig til at give dit helbred første prioritet; føl dine følelser i stedet for at gemme dem af vejen; træk vejret bevidst; spis sundt og bevidst; bevæg dig; lyt til din krop; vær kreativ, både i tanke og handling; omgiv dig med farver; gør taknemmelighed til en grundfølelse og sidst: Le noget mere.

Bogen er et imponerende opslagsværk med en liste over 344 sygdomme og deres mulige bagvedliggende årsager og forslag til, hvordan vi kan arbejde med dem. Kroppens hemmelige sprog er en guide til sundhed for alle - både behandlere, syge og raske, der er interesserede i at bevare et godt helbred.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inna Segal
Sideantal: 325
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: The secret language of your body
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 6
Udgave: 1
Fagredaktør: Anne Munch Terkelsen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 163 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 524 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2012
Oplagsdato: 12 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205039

Sprog

Dansk

Kroppens hemmelige sprog - Din håndbog til healing og sundhed Gyldendal