Kosmetiske operationer - få et naturligt resultat

Vis stort billede Tilføj
Kosmetiske operationer - få et naturligt resultat

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi lever i en tid, hvor kosmetiske operationer bliver mere og mere populære, fordi det er muligt at ændre den enkeltes udseende - og det er for alvor gået op for mange. De seneste undersøgelser viser, at 14 procent er utilfredse med deres udseende. Disse mennesker kan nu få letforståelig viden og inspiration til kosmetiske ændringer gennem bogen Kosmetiske operationer. Den er skrevet med det formål at give et grundigt overblik over de mest almindelige kosmetiske operationer og er tiltænkt alle, som gerne vil vide mere om kosmetiske forandringer.
Kosmetiske operationerer skrevet af speciallæge i plastikkirurgi Eeva Kalaja Petersen, som efter mere end 25 år i faget ved, hvilke tanker og spørgsmål der trænger sig på hos patienter, som overvejer at få lavet kosmetiske forandringer.
Bogen giver et grundigt indblik i de forskellige stadier af de kosmetiske operationer lige fra den psykologiske proces til den bedøvelse, der bliver brugt under operationen. Til hver operationstype er der illustrative tegninger, som viser ideen i operationen. Der er også talrige før- og efterfotos af patienter i forskellige aldersgrupper, så enhver, der påtænker et kosmetisk indgreb, kan få en rimelig god idé om det færdige resultat.
Eeva Kalaja Petersen. Lægevidenskabelig embedseksamen 1969. Speciallæge i kirurgi 1979. Speciallæge i plastickirurgi 1982. Har i 25 år haft egen plastiskkirurgisk klinik, hvor hun udelukkende har udført kosmetiske operationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eeva Kalaja Petersen
Sideantal: 266
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Per Jørgensen
Fagredaktør: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 215 mm
Højde: 265 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 1140 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539397

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kosmetiske operationer - få et naturligt resultat Siesta