Kort & godt om DEPRESSION

Vis stort billede
Kort & godt om DEPRESSION

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvad er depression? Hvad sker der, når man får en depression? Hvorfor får man depression? Hvordan stilles diagnosen? Hvordan foregår behandlingen? Hvad kan man gøre? Og hvordan kan man hjælpe sine nærmeste, hvis de bliver ramt?
Kort & godt om DEPRESSION henvender sig til dig, der har en depression og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. I bogen finder du kort og klar viden om de forskellige former for depression, om symptomer, årsager og behandling og om samspillet mellem krop og psyke.
Bogen indeholder viden og råd om stress, belastende livsomstændigheder, personlighed, genetik, krop, søvn, livsstil, alkohol, parforhold og arbejdet – og om hvordan man forebygger tilbagefald. Bogen er også relevant for pårørende, behandlere, ledere m.fl.
Kort & godt om DEPRESSION er skrevet af Poul Videbech, læge, dr.med., professor i klinisk psykiatri ved Aarhus Universitet, depressionsforsker, psykoterapeut og en af landets førende eksperter på depressionsområdet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Videbech
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Hofdamerne/Lea Rathnov
Omslagsgrafiker: Signe Funch Boye
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 151 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 303 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2014
Oplagsdato: 02 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771580020

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Kort & godt om DEPRESSION Dansk Psykologisk Forlag