Konstant uro - om unge med ADHD

Vis stort billede
Konstant uro - om unge med ADHD

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Konstant uro – om unge med ADHD

Jeg hang jo slet ikke sammen! Sådan beskriver den 18-årige Mathias sig selv, inden han fik diagnosen ADHD. Hans liv var præget af konflikter med familien, vold og misbrug, men under den vrede overflade skjulte sig en frustration og en længsel efter en forklaring.


Mathias er en af de otte unge, der i bogen Konstant urofortæller om sin ADHD. Det er meget forskelligt fra ung til ung, hvordan symptomerne kommer til udtryk. Pernille fortæller, at hun er hyper og i konstant bevægelse. Jess er meget impulsiv og gør ting, han fortryder, mens Annes ører fanger alle lyde. De kan ikke skelne væsentligt fra uvæsentligt. 

De unges personlige beretninger suppleres i bogen af interview med fagfolk. I dem fortælles om diagnosticering og behandling af ADHD. Der er gode råd til familiemedlemmer og undervisere, ligesom der lægges op til en diskussion af stigningen i antallet af diagnosticerede.
Konstant uro – om unge med ADHDkan anvendes i grundskolens ældste klasser og på ungdomsuddannelserne. Den kan læses af personlig interesse – fx som forældre, søskende, eller fordi man selv har ADHD. Undervisere, vejledere og andre fagfolk, der arbejder med unge, kan også have glæde af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 135
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 02 Nov 2011
Oplagsdato: 02 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906647

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk