Kognitiv behandling ved overvægt og fedme

Vis stort billede
Kognitiv behandling ved overvægt og fedme

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Overvægt og fedme er ikke kun betinget af kost. Selvbillede, stress, negative tanker og følelser spiller en afgørende rolle. At regulere overspisning indebærer derfor en bevidstgørelse af årsagerne til overspisningen, samt adgang til det værktøj der kan skabe positiv forandring.

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme beskriver et program (Cognitive Treatment Restraint Therapy) for behandling af overvægt. Programmet præsenteres i lektionsform – enkelt og pædagogisk at følge eller lade sig inspirere af som kostvejleder eller diætist. På forlagets hjemmeside findes printbart materiale til de, der ønsker at benytte metoden i undervisning eller vejledningsforløb.

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme henvender sig til ernæringsprofessionelle samt til de studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed og kandidatuddannelsen i human ernæring, der ønsker at vide mere om emnet.

Lisbeth Stahre er autoriseret socionom og kognitiv terapeut. Hun er tilknyttet Institut for klinisk neurovidenskab ved Karolinska Institutet i Sverige. Bogens metode bygger på Lisbeth Stahres omfattende forskning og empiriske undersøgelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisbeth Stahre
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kognitiv behandling vid övervikt och fetma
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 328 g
Udgivelsesdato: 21 Feb 2016
Oplagsdato: 21 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762815698

Sprog

Dansk

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme Munksgaard