Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi

Vis stort billede
Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad er kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi? Hvordan kan man behandle forskellige psykiske lidelser ud fra denne terapeutiske tilgang? Disse er nogle af de mange spørgsmål, der søges besvaret i denne bog, hvor der præsenteres eksempler på kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi for arbejdsrelateret stress, lavt selvværd, angst, depression, personlighedsforstyrrelser, ADHD, psykotiske symptomer og spiseforstyrrelser.

Danske og internationale eksperter inden for de respektive områder har bidraget til bogen, som er den første danske udgivelse om kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi, hvor der gives en generel introduktion til behandlingsformen og en samlet fremstilling af anvendelige formater.

Bogen er primært tænkt som en praktisk indføring i kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi og rummer derfor mange kliniske eksempler og beskrivelser af specifikke terapeutiske principper og metoder.

Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi er skrevet for behandlere og undervisere inden for sundheds-, social- og undervisningssektorerne, som er involveret i behandlingen af mennesker med psykiske lidelser. Bogen kan dog anvendes som inspiration af alle, der interesserer sig for gruppeterapi eller måske selv deltager i et gruppeterapeutisk forløb.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicole K. Rosenberg / Alan Fruzzetti / Barbara Hoff Esbjørn / M.Fl
Sideantal: 325
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Tina Holm Nyland,Birger Larsen
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 178 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 709 g
Serie: Kognitiv terapi
Udgivelsesdato: 19 May 2015
Oplagsdato: 19 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741258416

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi Hansreitzels