Knubs i livet - om at overvinde og lære af modgang

Vis stort billede
Knubs i livet - om at overvinde og lære af modgang

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Man siger ofte, at modgang modner og gør os stærkere. Men gennem livet oplever mange at blive slået ud, fordi de ikke kan mobilisere styrken til at forsvare sig selv. Det er dog aldrig for sent at opbygge robusthed og gøre sig selv stærkere, og man kan få personlig styrke på mange måder.
Modgang og traumatiske oplevelser skal helst resultere i, at man udvikler sig og kommer videre med fornyet styrke. Det kaldes posttraumatiskvækst. Nogle kalder det evnen til at komme igen, for vi mennesker har – når alt kommer til alt – en fantastisk evne til ikke at finde os i at blive slået ud, men i stedet stille op for os selv og få det bedste ud af det.
Bogens forfatter, psykolog Irene Oestrich, beskriver på baggrund af sin store erfaring, hvordan modgang og knubs rammer os i livet, og hvordan vi rejser os igen. Bogens mange gode råd, anvisninger og eksempler viser, hvordan du kan udvikle din robusthed og modstandskraft og skabe strategier til at klare livets små og store kriser – og komme styrket videre i livet.
At være godt forberedt på modgang kræver færdigheder, og derfor indeholder bogen forslag til strategier, der styrker modstandskraft og livskraft. Det personlige arbejde er dit eget, men med bogen som guide bliver arbejdet meget lettere.”
- fra bogens forord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Irene Oestrich
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 390 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 26 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582130

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Knubs i livet - om at overvinde og lære af modgang Dansk Psykologisk Forlag