Knockout - når stress rammer

Vis stort billede Tilføj
Knockout - når stress rammer

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Som politibetjent havde jeg mange gange ført et ulykkeligt, psykisk sygt menneske ud til psykiatrisk afdeling. Altid kun lige til døren, hvor jeg afleverede det syge menneske i håbet om, at den pågældende ville få et bedre liv. Jeg vidste intet om, hvad der foregik derinde bag murene. Men jeg har altid været fuld af beundring for de mennesker, der kunne arbejde et sådant sted. Jeg kom nu selv ind bag disse døre og skulle være sammen med dem, som egentlig var en af årsagerne til, at mit eget bæger løb over. Jeg var jo samtidig ekstremt sårbar og meget, meget syg. Jeg var på ingen måde klar til at møde dem. Jeg havde jo selv i den grad brug for hjælp. Jeg husker, at jeg på en måde fandt det fredfyldt at komme inden for dørene, men samtidig var jeg fyldt med angst for mine medpatienter, som jeg følte, jeg skulle hjælpe. Det at hjælpe sidder dybt i mig efter så mange år i mit job hos politiet. Fredfyldt, fordi jeg kunne flygte fra mine problemer. Jeg skulle ikke tage stilling til noget, bare være. Det var også det eneste, jeg var i stand til. Bare det at være var jo en kamp i sig selv.
Ole Nielsen
Ole Nielsens historie beskriver, hvordan han lidt efter lidt får det bedre og finder det gode liv. Det er forfatterens vilje til egen indsats, krydret med bogens faglige bidrag, der viser, hvad der er værd at prøve eller anbefale. Målet med bogen er at hjælpe andre til at få det gode liv tilbage efter stress og depression - en øjenåbner til at tage de første små tegn på stress alvorligt - en hjælp til helt at undgå at blive ramt - eller ramt på ny.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Else Steenbuch Yde / Ole Nielsen
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Gitte Thorsted
Forord af: Else Steenbuch Yde
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ole Nielsen
Fagredaktør: musikterapeut Julie Exner,Psykoterapeut,Sygeplejerske Mia Schnefeldt Sørensen,Socialrådgiver Lisbeth Snedker,dr.med. Henning Kirk,Aldersforsker,dr.med. Poul Videbech,overlæge,Professor
Udgiver: Zalamanca
Bredde: 145 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 198 g
Udgivelsesdato: 10 Jun 2014
Oplagsdato: 10 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791805059

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk