Knivskarp - Fra normal til genial - træn din hjerne på 6 uger

Vis stort billede
Knivskarp - Fra normal til genial - træn din hjerne på 6 uger

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Knivskarp -fra normal til genial - træn din hjerne på 6 uger

Og få bedre hukommelse, stærkere koncentrationsevne og større overblik 
Hvad gør du, hvis du ønsker dig mere fysisk styrke, større udholdenhed og en slankere krop? Du lægger kosten om og motionerer. Men hvad gør du, hvis du ønsker dig en større en skarpere hjerne; en(endnu) bedre hukommelse og en øget koncentrationsevne? Sandsynligvis ikke noget. Du tænker, at du nu engang er, som du er. Men ny forskning viser, at hjernen kan ændres. Vores tankegange, holdninger og adfærd er ikke statiske karaktertræk, men (indgroede)vaner, der kan forandres Med de rette øvelser kan du optimere dinhjerne. Permanent.

I Knivskarp er hjerneforsker Troels W. Kjær og skuespiller Mikael Birkkjær gået sammen om at dokumentere, at hjernen vitterlig kan forandres gennem træning. Troels W. Kjær beskriver, hvordan hjernen er bygget op, og hvordan den dirigerer vores tanke- og handlemønstre. Han præsenterer dig samtidig for en række øvelser, der kan styrke din evne til at holde fokus, bevare overblikket under pres og huske det vigtigste og samtidig sortere unødvendige informationer fra.

Mange af øvelserne indgår i det 6-ugers træningsprogram, som Mikael Birkkjær har gennemgået. Vi følger ham gennem hele forløbet, hvor hanudfordres både mentalt og fysisk med blandt andet ord-, tal og billedopgaver, som skal løses under tidspres, en række socialestress-øvelser foruden fysisk træning og 'hjernekost'. Og for at dokumentere effekten af træningsprogrammet er Mikael Birkkjær blevet testet både før, under og efter forløbet af en neuropsykolog.

Om forfatterne:

Mikel Birkkjær (f.1958) er uddanent skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1985.

Troels W. Kjær er hjerneforsker og overlæge ved Rigshospitalets Neurofysiologisk Afdeling på Rigshospitalet.

Anne Mette Futtrup er freelance-journalist og redigerer og ghostwriter bøger. Derudover skriver hun portrætter, baggrundsartikler, reportager og nyheder til hjemmesider, magasiner, dagblade og fagblade.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Troels W. Kjær / Mikael Birkkjær
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 541 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 09 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740014259

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Knivskarp - Fra normal til genial - træn din hjerne på 6 uger Politikens Forlag