Klinisk socialmedicin og rehabilitering

Vis stort billede Tilføj
Klinisk socialmedicin og rehabilitering

162,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Klinisk socialmedicin er den lægelige praksis, der har til formål at bevare og udvikle optimal funktionsevne på trods af tilstedeværende eller oplevet sygdom eller svækkelse.

Rehabilitering er en målrettet og tidsbestemt samarbejdsproces mellem en borger, pårørende og fagfolk. Formålet er, at borgeren i risikozonen opnår et selvstændigt og meningsfuldt liv. Rehabilitering baseres på borgerens hele livssituation og beslutninger og består af en koordineret, sammenhængende og vidensbaseret indsats.

Bogen forklarer lægens hverdag, hvor der skal skabes sammenhæng mellem de offentlige sektorer. Der gennemgås en lang række problemstillinger med udgangspunkt i tværfagligheden som vej til problemløsning. Læs bl.a. om: Funktionsevne, sociallægeligt samarbejde, voldsofre og seksuelt misbrugte, funktionelle lidelser samt alkoholmisbrug og afhængighed.

Denne lærebog i klinisk socialmedicin og rehabilitering er et produkt af et samarbejde mellem universiteterne og de klinisk socialmedicinske enheder i København, Århus og Odense. Lærebogens primære målgruppe er medicinstuderende. Lærebogen er dog skrevet med det formål, at også folkesundhedsvidenskabsstuderende og andre studerende på både bachelor- og kandidatniveau inden for social- og sundhedsområdet kan have glæde af den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Modvig / Red: Klaus Vinther Nielsen / Britt Toftgaard Jensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag A/S
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 641 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2011
Oplagsdato: 17 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777495977

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Klinisk socialmedicin og rehabilitering Fadl'S Forlag A/S