Klinisk reumatologi

Reduced price!
Vis stort billede
Klinisk reumatologi

520,00 kr

-20%

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Klinisk reumatologi tager som i første udgave udgangspunkt i de problemstillinger, den viden og de spørgsmål, som ergo- og fysioterapeuter stiller i relation til reumatologien.


I denne 2. udgave af lærebogen er der sket betydelige ændringer, både omkring de enkelte afsnit og det indholdsmæssige. Først og fremmest er strukturen ændret i hele bogen, idet den nye udgave er opdelt i fire dele: 1) Generelle forhold, 2) De reumatiske sygdomme, 3) Undersøgelsesprincipper i reumatologi og 4) Rehabilitering. Opdelingen betyder bl.a., at en gennemgang af den ergo- og fysioterapeutiske behandling er flyttet fra gennemgang af den mere konkrete sygdom til mere generelle beskrivelser i del 4.

Der er tilstræbt stor tværfaglighed repræsenteret ved mange kapitler, og foruden de tværfaglige videnskabelige aspekter er der fortsat også lagt vægt på en meget pædagogisk fremstilling. Det er håbet at fremme god og optimal diagnostik, behandling og rehabilitering i forbindelse med bevægeapparatets almindelige sygdomme.

Bogens primære målgruppe er ergo- og fysioterapeutstuderende, men også de færdiguddannede terapeuter, læger og andre faggrupper kan have stor nytte af den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Astrid Scheibel / Ane Friis Bendix / Lars Remvig / M.Fl
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 2
Fagredaktør: Bente Danneskiold-Samsøe,Eva Ejlersen Wæhrens,Hans Lund
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 182 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1122 g
Udgivelsesdato: 21 Aug 2011
Oplagsdato: 11 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762806726

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk