Klinisk psykiatri

Vis stort billede
Klinisk psykiatri

649,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Psykiske lidelser er blandt de hyppigste og mest omkostningstunge sygdomme i befolkningen. Der er psykiske lidelser i næsten alle familier, og alle læger vil uanset speciale møde mennesker med psykiske lidelser i deres virke. Udforskningen af årsagerne til psykiske lidelser og behandling er heldigvis i en rivende udvikling.

Klinisk Psykiatri 4. udgave giver en grundig indføring i dette komplekse speciale, med et stærkt fokus på den psykiatriske undersøgelse, diagnostik, epidemiologi og evidensbaseret behandling.

Klinisk Psykiatri 4. udgave er stærkt revideret med mange nye bidragydere og kapitler, herunder psykopatologi, den psykiatriske journal, akut psykiatri, psykofarmakologisk behandling, psykoterapi og psykosociale interventioner. Som noget nyt er tilføjet særskilte tværgående kapitler om psykopatologi, den psykiatriske journal, akut psykiatri, psykofarmakologisk behandling, psykoterapi og psykosociale interventioner.

Lærebogen henvender sig først og fremmest til medicinstuderende, men også læger i videreuddannelse, praktiserende læger samt andre sundhedsprofessionelle vil have glæde af bogen som opslagsværk.

Ved køb af Klinisk psykiatri, 4. udgave. følger adgang til en i-bogsudgave af bogen, en interaktiv bog suppleret med en række digitale værktøjer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Mors / Merete Nordentoft / Birte Yding Glenthøj
Sideantal: 650
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Olga Bramsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 4
Fagredaktør: Merete Nordentoft,Ole Mors,Ida Hageman
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 11 Aug 2016
Oplagsdato: 11 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762812192

Sprog

Dansk