Klinisk neuropsykologi

Vis stort billede
Klinisk neuropsykologi

499,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad betyder neurologiske og psykiatriske skader og sygdomme i hjernen for vores tanker, følelser og intellektuelle færdigheder? Klinisk neuropsykologi giver svarene.

Bogen kommer i 40 kapitler rundt om alle aspekter af neurologiske og psykiske skader og sygdomme og er skrevet af en lang række af Danmarks førende eksperter i neuropsykologi.


Selv om bogen behandler videnskabelige emner, har både redaktører og forfattere bestræbt sig på at gøre emnerne mere alment tilgængelige, hvorfor begreber og nødvendige fagtermer er forklaret, ligesom målet har været at forene enkelhed i beskrivelserne med et højt fagligt niveau.


Del 1
fokuserer på de symptomer og syndromer, som typisk er bestemt af skadens lokalisation snarere end dens årsag. Del 2 beskæftiger sig med sygdomsenhederne, herunder sygdommenes hyppighed, ty­piske forløb, klassifikation m.m. Hovedindholdet er dog på kognitive og andre neuropsykologiske karakteristika og problemstillinger. Del 3 beskriver neuropsykologisk rehabilitering og de overordnede problemstillinger i denne forbindelse. Del 4 handler om grundlag og metoder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Møller Pedersen (red.) / Christian Gerlach / Randi Starrfelt / M.Fl
Sideantal: 598
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 183 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 1617 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2009
Oplagsdato: 25 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878168

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk