Klinisk neuropsykiatri - Fra molekyle til sygdom

Vis stort billede
Klinisk neuropsykiatri - Fra molekyle til sygdom

529,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Klinisk neuropsykiatri foreligger nu i en ny og gennemgribende revideret 2. udgave. Der er blandt andet kommet helt nye kapitler om ADHD, sexologi og evolutionsteori til, og bogen er blevet endnu rigere illustreret.

Bogen giver en systematisk gennemgang af psykiske lidelser baseret på de moderne hjernevidenskabers forståelse af hjernefunktioner, der er præget af international tværvidenskabelig forskning. Den præsenterer den neuropsykiatriske viden om centrale psykiske sygdomme fra det molekylære til det kliniske niveau.

Bogens målgruppe er bred. Den kan benyttes som lærebog for medicinstuderende, der ønsker en udførlig gennemgang af neuropsykiatriske emner. Klinisk neuropsykiatri er desuden velegnet til postgraduate studier hos psykiatere, psykologer og andre faggrupper inden for psykiatrien.

Bogens redaktører: Raben Rosenberg og Poul Videbech er professorer og overlæger i psykiatri ved Aarhus Universitetshospital Risskov. De er beskæftiget med psykiatrisk forskning og har især arbejdet med at implementere nye forskningsresultater i den daglige klinik. De er forfattere til lærebøger i psykiatri og har deltaget i udarbejdelse af referenceprogrammer for psykiatrisk behandling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Videbech / Raben Rosenberg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 182 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 1268 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2013
Oplagsdato: 04 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496813

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Klinisk neuropsykiatri - Fra molekyle til sygdom Fadl'S Forlag