Klinisk neurologi og neurokirurgi

Vis stort billede Tilføj
Klinisk neurologi og neurokirurgi

979,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Udviklingen inden for de neurologiske fag har, siden 5. udgave udkomfor fem år siden, fortsat været omfattende, ikke mindst hvad angårbehandling af adskillige sygdomme.

6. udgave af Klinisk neurologi og neurokirurgi er således revideretpå flere punkter, men bygger på samme principper som de tidligereudgaver. Der er et helt nyt kapitel om akut neurologi, og andre kapitlerer revideret i væsentlig grad. Nye figurer og oversigter er tilkommet,og tabeller er omarbejdede i en grad, som medfører, at tilegnelsen afstoffet vil blive lettere.Bogen henvender sig til medicinske studerende, der her får enhensigtsmæssig introduktion til de neurologiske fag og en hjælp tilindlæring af principperne ved de diagnostiske og terapeutiske overvejelser.Samtidig giver bogens sygdomsorienterede kapitler et godtindblik i de hyppigt forekommende neurologiske og neurokirurgiskesygdomme.

Bogen kan derudover tjene som et væsentligt opslagsværkunder det senere lægelige arbejde, både for læger i ikke-neurologiskespecialer og for læger under uddannelse i neurofag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Soelberg Sørensen / Olaf B. Paulson / Flemming Gjerris
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 180 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 46 mm
Vægt: 1839 g
Udgivelsesdato: 16 Aug 2015
Oplagsdato: 16 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497858

Sprog

Dansk