Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin

Vis stort billede
Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin

949,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" foreligger nu i en 4. udgave. Den er blevet gennemgribende opdateret og revideret, og nye figurer og tabeller er kommet til. Bogen er yderst velillustreret, og der er lagt stor vægt på en god og pædagogisk fremstilling af stoffet. De vigtigste eksamensrelevante begreber er opført i faktabokse.

"Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" er tilstræbt pensumdækkende og omfatter det faglige stof, som er nødvendig for at følge undervisningen og bestå eksamen i medicinsk mikrobiologi og - ikke mindst - for senere at kunne udnytte de kliniske mikrobiologiske afdelinger og Statens Serum Instituts afdelingers diagnostiske og terapeutiske muligheder til gavn for patienterne.

Bogen henvender sig til medicisnke, odontologiske, humanbiologiske og bioanalytiske studerende og til læger og tandlæger og andre akademikere med interesse for klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin.

Bogen er tilpasset den nuværende studieordning på de fire danske medicisnke fakulteter i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Skinhøj (red.) / Niels Høiby
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 183 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 1449 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2014
Oplagsdato: 31 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496356

Sprog

Dansk

Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin Fadl'S Forlag