Klinisk forskningsmetode - en grundbog

Reduced price!
Vis stort billede
Klinisk forskningsmetode - en grundbog

260,00 kr

-20%

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Klinisk forskningsmetode giver en introduktion til klinisk forskning, og denne 4. udgave af bogen imødekommer det fortsatte behov for en basal, bred lærebog inden for de kliniske forskningsdiscipliner.

Klinisk forskning vil altid være en stor og vigtig udfordring som drivkraft for den fortsatte udvikling af sundhedsvæsenet og den optimale behandling af patienterne. Området spænder vidt, fra laboratoriet over afprøvning af lægemidler til undersøgelse af patientpopulationer. Metoderne varierer fra simple spørgeskemaundersøgelser til brug af kompliceret apparatur. Fællesnævneren er, at patienten og en stringent videnskabelig tankegang er i centrum.

Bogen er i denne udgave væsentlig revideret og forbedret med bl.a. et helt nyt kapitel 2, som giver en grundig gennemgang af den praktiske gennemførelse af et projekt. Der er ligeledes udvidede kapitler om bl.a. litteratursøgning, GCP, protokol og jura. Epidemiologikapitlet er centralt i bogen og gennemgår forskellige studiedesigns, hvoraf to – det randomiserede kliniske forsøg og de kvalitative metoder – desuden beskrives i selvstændige kapitler.

Bogen beskriver, hvad der driver god forskning og selve forskningsprocessen, og den henvender sig bredt til læger og studerende ved de sundhedsvidenskabelige fakulteter. Også andre faggrupper i sundhedssektoren, fx sygeplejersker, fysioterapeuter, humanbiologer, biokemikere og farmaceuter, samt ansatte i medicinalindustrien kan have stor glæde af bogens praktiske råd og konkrete eksempler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Christensen / Annette Jørgensen / Jens Lauritsen / M.Fl
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: stoltzedesign
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Fagredaktør: Torben Jørgensen,Erik Christensen,Allan Linneberg
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 518 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762814783

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk