Kald englene frem

Vis stort billede
Kald englene frem

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvis læseren nogensinde har haft fornemmelsen af, at der er mere i livet, end øjet kan se og samfundet forventer af os, og at deja-vu-oplevelser er budskaber sendt til os mennesker fra de højere magter, så er denne bog noget for vedkommende. Man behøver ikke være troende på nogen måde, for selvom der optræder gamle læresætninger fra Toraen, Biblen og andre hellige tekster i bogen, så er disse primært med for at forklare, hvordan det hele opstod. Vi ser engle mange steder rundtomkring os som udsmykning i forretningsvinduer, i private hjem og så selvfølgelig i kirkerum, og det er tydeligt, at de her små guddommelige skikkelser har en evne til at erobre vores hjerter og fantasi. Denne bog går skridtet videre og inddrager dem i en meditations- og bønnepraksis, uden at de dog betragtes som små væsener med vinger.


Bogen tilbyder læseren et komplet program, lige til at udføre via bog og medfølgende lydfil, der kan hjælpe vedkommende af enhver tro til at opnå en højere grad af empowerment i eget liv gennem et aktivt forhold.

Om forfatteren:
David A. Cooper, også kaldet Rabbi David Cooper, er uddan-net rabbiner, men har også studeret sufisme, zenbuddhisme og tibetansk buddhisme, foruden beskæftiget sig med vipassana-teknikkerne inden for theravada-buddhismen. Han har udgivet adskillige bøger om kabbala og jødiske meditationsteknikker og afholder jævn-ligt meditationsretreats sammen med sin kone, Shoshana.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David A. Cooper
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 144 mm
Højde: 184 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 267 g
Udgivelsesdato: 11 Oct 2015
Oplagsdato: 11 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172234

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk