Kaffe, kaos og kærlighed

Vis stort billede
Kaffe, kaos og kærlighed

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mange nyuddannede social- og sundhedsmedarbejdere erfarer, at det er svært at ændre gamle rutiner, og det, mener social- og sundhedshjælper Camilla Bettina Poulsen, er en væsentlig årsag til tidskrævende konflikter.
Camilla fortæller åbent om udfordringerne i plejen og omsorgen af svage ældre. Og i samarbejde med plejehjemsleder Inger Marie Andersen, overlæge Nils Chr. Gulmann og overlæge Rolf Bang Olsen beskriver hun vejen fra kaos til målrette succes. Samarbejdet med pårørende er i fokus, og udfordringen med demens og frontotemporal demens er beskrevet med den særlige omsorg og pædagogik, sygdommen kræver.
Else Steenbuch Yde, der i 2002 udgav bogen Pas godt på min far, bidrager med erfaringer fra de tre år hendes far boede på plejehjem. Dermed er bogen samtidig en fortsættelse til forfatterens første bog.
Bogen sætter fokus på personlig udvikling, faglighed, information, ansvarsudvikling, empati, inspiration og ikke mindst åbenhed, mod og livslang læring.
Indholdsfortegnelse:
ældreomsorg, pårørende, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, plejehjem, alzheimers, demens, omsorg, næstekærlighed, ungdomsuddannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Else Steenbuch Yde / Camilla Bettina Poulsen
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Camilla Bettina Poulsen
Udgiver: Zalamanca
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 229 g
Udgivelsesdato: 13 Jan 2005
Oplagsdato: 13 Jan 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798880967

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk