Kærlighedens vildveje - hvordan du håndterer vil/vil-ikke kærester … også hvis du selv er én!

Vis stort billede
Kærlighedens vildveje - hvordan du håndterer vil/vil-ikke kærester … også hvis du selv er én!

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Chefpsykolog Lars J. Sørensen skriver i forordet: ”Pas på! Dette er en underholdende fagbog.” Der er i den rig mulighed for at identificere sig med de krinkelkroge, som kærligheden kan fare vild i, når det vedrører et parforhold. Samtidig lykkes det forfatteren at komme godt igennem den yderst vanskelige praksis, som det kan være at hjælpe og give gode råd uden hverken at blive belærende eller dogmatisk.”

Bogen tager dig således med på en spændende og til tider forunderlig rejse i et univers med to menneskers yo-yo tur gennem et kærlighedsforhold. En historie fra det virkelige liv.

Du lærer om de stærke impulser, følelser og reaktioner i kærlighedslivet. Hvordan du håndterer disse og om psykologien bag. Blandt andet den udbredte måde at indgå i forhold på, nemlig Den ambivalente/nervøse tilknytningsform. Den, som resulterer i vil/vil-ikke kærester.

Du får konkrete råd til at styrke dine kærlighedsevner. Du får samtidig nøglen til at åbne din kærlighedskode, så du kan styrke Din trygge tilknytning. Den, der giver dit kærlighedsliv meget større mulighed for at blomstre!

Connie Kragelund (f. 1961), cand.med.vet. er en erfaren kærlighedsrådgiver, par- og psykoterapeut med egen praksis siden 1992. Dagligt hjælper hun mennesker med selvværdet og kærlighedslivet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Connie Kragelund
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gobog
Bredde: 151 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 399 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2011
Oplagsdato: 09 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791913266

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kærlighedens vildveje - hvordan du håndterer vil/vil-ikke kærester … også hvis du selv er én! Gobog