Kærlighed & selvværd

Vis stort billede
Kærlighed & selvværd

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Når vi lytter til os selv og lever, som den vi er, møder vi kærligheden. Bogen handler om den ægte kærlighed, der favner mere end blot os selv og vores nærmeste - kærligheden til livet, kærligheden der binder alt sammen, og giver livet mening.

Kærligheden findes ikke, når vi isolerer os. Vi har behov for at give og modtage kærlighed. Men evnen til at leve med kærlighed findes inde i os selv.
Uddrag af lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter, Kærlighed & Selvværd
>>Bogen placerer sig efter min mening blandt de bedste i gruppen af lettilgængelige selvhjælps- og selvforståelsesværker, der ikke kræver forkundskaber af sin læser. Med stor respekt og indsigt fortæller forfatteren om sammenhængen mellem selvværd og evnen til at modtage og give kærlighed i bred forstand. Den velskrevne tekst er fuld af livskloge betragtninger og læses eftertænksomt og i langsomt tempo for at fordøje og overveje. Der er en række gode forslag til øvelser og med denne bog i hånden, har man et virkelig fornuftigt materiale til at udvikle sine følsomme sider i retning af bedre selvværd og forståelse for sine omgivelser.<<
-Annemette Schønberg Johnsen

Susanne Møberg er bestseller forfatter til flere bøger og har en omfattende kursus og foredragsvirksomhed. Arbejder som coach og er instruktør i mindfulness.

Mere info www.moeberg.dk

Forhandles som e-bog.


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Møberg
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Møberg
Bredde: 150 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 228 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2004
Oplagsdato: 15 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798899310

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk