Kærlighed og parforhold - under forskernes lup

Vis stort billede Tilføj
Kærlighed og parforhold - under forskernes lup

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Kærlighedslivets og parforholdets psykologi. Unik viden og brugbare facts.
Hvorfor har nogle mennesker succes med deres parforhold, mens andre konsekvent vælger forkert? Hvad tænder og slukker vi på? Hvor hurtigt kan man forudsige, om et parforhold holder? Leger lige børn bedst? Hvad betyder barndommen for den måde, vi knytter os til vores partner på? Hvorfor bliver vi skilt, og bliver vi klogere i vores næste parforhold?
I denne bog sættes kærligheden og parforholdet under forskernes lup gennem overraskende psykologiske undersøgelser og eksperimenter.
Bogen sammenfatter ny psykologisk forskning, hvor hundredtusindvis af mennesker verden over har deltaget. På underholdende vis serveres brugbare facts og unik viden, der vender op og ned på vores sædvanlige forståelse af kærlighedslivets og parforholdets mekanismer.
Forskningen viser, at det mest betydningsfulde for et lykkeligt liv er et godt og velfungerende parforhold. Bogen er en ren gavebod af skarpe og opsigtsvækkende indsigter fra forskningens verden, formidlet i et umiddelbart og klart sprog. En viden og indsigt der styrker vores evne til at tage de rigtige beslutninger og hjælper os til at skabe den bedste udgave af vores kærlighedsliv og parforhold.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Nielsen
Sideantal: 238
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Plurafutura Publishing
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 389 g
Udgivelsesdato: 09 Nov 2011
Oplagsdato: 09 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792644046

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kærlighed og parforhold - under forskernes lup Plurafutura Publishing