Kærlighed - Et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver

Vis stort billede
Kærlighed - Et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver

278,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Kærlighed tager Barbara L. Fredrickson os med på en videnskabelig tur gennemkroppen på udkig efter kærligheden . Fredrickson viser, hvordan ny forskning vender op og ned på mange af vores vanteforestillinger om , hvad kærlighed egentlig er. Ifølge Fredrickson er kærlighed hverken evig, betingelsesløs eller eksklusiv, ej heller er den et særligt båndeller seksuelt begær. Kærlighed er snarere et ”mikro-moment afpositivitetsresonans”, forstået som en flod af positive emotioner delt med enanden – enhver anden.

Bogentegner et umiddelbart forståeligt billede af, hvordan kærligheden påvirker vores sundhed, energi og velvære på specifikke, videnskabeligt målbare og bogstaveligt taltlivsvigtige måder. Samtidig præsenterer hun en række velafprøvede metoder, somvil hjælpe med at skabe mere - meget mere - kærlighed i vores liv.

Det er på høje tid at udvidevores syn på kærlighed. Når vi forstår, hvad der får den til at blomstre , kan vi finde kærlighed hver dag.

Barbara L. Fredrickson, ph.d., er professor i psykologi ogledende forsker på Positive Emotions and Psychophysiology Laboratory vedUniversity of North Carolina. Hun er en førende forsker inden forsocialpsykologi og positiv psykologi med særligt fokus på betydningen afpositive emotioner. På dansk er tidligere udkommet hendes bog Positivitet , hvori hun beskriver,hvordan oplevelsen af positive følelser i et 3 til 1-forhold har etlivsforandrende potentiale.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Barbara Fredrickson
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Originaltitel: Love 2.0
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 153 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2013
Oplagsdato: 06 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542618

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kærlighed - Et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver Forlaget Mindspace