Kærestebreve - Skriv med hjertet

Vis stort billede Tilføj
Kærestebreve - Skriv med hjertet

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Lær at formulere dig romantisk på skrift – og at turde stå ved din kærlighedserklæring.

Bogen opfordrer til, at vi tør stå ved vores følelser, og giver gode råd til, hvordan læseren får udtrykt sig i et kærestebrev – hvad enten det er på mail, sms, Facebook, Twitter eller pr. post.

Det er meget godt med dating på internettet, men nu vil danskerne have romantikken tilbage i deres liv, mener bogens forfatter, der holder kurser og konsultationer for mennesker, der har ondt i hjertet, gerne vil dele livet med en ny partner eller holde på ham eller hende, de har.

Hun stiller skarpt på sprog, stil og personligt udtryk, og bogen er fuld af eksempler og små cases. En del af researchen til bogen har bestået i at holde kurser i at skrive med hjertet, ligesom Karen Vistesen også har hjulpet folk med at formulere deres ønsker og behov – og til i nogle tilfælde at finde mod til at gå efter deres udkårne.

Det er Karen Vistesens erfaring, at det betyder meget for kærligheden, at man i hverdagen er tætte og kan sætte ord på sine følelser. Det handler om den lille daglige opmærksomhed. Bogen er en letlæst og inspirerende guide til den, som vil vinde sin udkårnes hjerte og den, som gerne vil glæde sin partner med kærlige, romantiske hilsner.

Karen Vistesen er journalist med eget kommunikationsbureau. Hun er erfaren foredragsholder og kærestebrevskribent.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Vistesen
Sideantal: 87
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 153 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 241 g
Udgivelsesdato: 29 Nov 2012
Oplagsdato: 29 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180879

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk